Subaru najavio koncept krosovera visokih performansi FOTO

Izvor: B92, 19.Feb.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subaru najavio koncept krosovera visokih performansi FOTO

Skoro svi proizvođači najavljuju svoje premijere tajnovitim slikama i snimcima modela koje će predstaviti na prestižnom Sajmu automobila u Ženevi koji počinje 5. marta.

Poslednji u nizu je japanski Subaru koji će osim dva električna modela za Evropu stići i sa konceptom pod nazivom Viziv Adrenaline.

Ovaj koncept je nastavak Viziv priče iz prethodnih godina, a prema prvim skicama ima oblik malog krosovera.

Vozilo izuzetno povišenog klirensa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deluje kao da ima samo dvoje vrata, dok standardne retrovizore menjaju kamere u okviru šestougaonog oblika.

Ne vide se ni ručke vrata, a prorezi na haubi najavljuju motor sa unutrašnjim sagorevanjem uprkos prirodi Viziv Adrenaline koncepta.

Na prednjem delu vozila se posebno ističu LED farovi C oblika karakteristični za Viziv koncepte, a dodatak imenu "Adrenaline" navodi da je u pitanju vozilo visokih performansi.

Očekuje se da i ovaj Viziv koncept bude najava Subaruovih planova za budućnost, kao što je Viziv Performanse STI najverovatnije predstavljao uvid u novu generacju WRX STI, a Viziv Tourer bio znak za povratak WRX karavana.

Podsetimo, Viziv-7 je kasnije postao Ascent koji je već spreman za proizvodnju.

Sajam u Ženevi, 89. po redu, počinje 5. marta.
Pogledaj vesti o: Subaru

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.