Izvor: Nacionalna klasa, 23.Okt.2012, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subaru BRZ na salonu automobila u Australiji

Jedan od najatraktivnijih modela za ljubitelje motosporta upravo je izložen na Salonu automobila u Australiji (AIMS) u obliku sportski opremljenog i za auto-piste spremnog Subaruovog BRZ-a. Na svom štandu prikazuje ga Subaru Australija, kao najnoviju kreaciju svog dugogodišnjeg partnera, kompanije Possum Bourne Motorsport (PBMS) iz Novog Zelanda. U saradnji sa PBMS Subaru već desetak godina dominira na šampionatu Australije u reliju.
Pogledaj vesti o: Subaru

Nastavak na Nacionalna klasa...






Povezane vesti

Subaru BRZ za sportska takmičenja

Izvor: AutoBlog, 24.Okt.2012, 09:06

Jedan od najatraktivnijih modela za ljubitelje motosporta je izložen na Salonu automobila u Australiji (AIMS) u obliku sportski opremljenog i za auto-piste spremnog Subaruovog BRZ-a. Na svom štandu prikazuje ga Subaru Australija, kao najnoviju kreaciju svog dugogodišnjeg partnera, kompanije Possum...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.