Novi subaru forester debituje u Kini

Izvor: Mondo, 24.Nov.2012, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "subaru forester" debituje u Kini

Četvrta generacija popularnog modela kompanije "Subaru" premijerno će biti predstavljena na kineskom tržištu u okviru programa Međunarodnog sajma automobila u gradu Guanžou.

Posetioci aktuelnog kineskog Sajma automobila moći će da vide novi "Subarov" gradski terenac, sa simetričnim pogonom na svim točkovima (SAWD).

Novi "forester" nudi vrhunski užitak u vožnji i bezbednosne karakteristike u kombinaciji sa najvišim ekološkim standardima i kvalitetima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gradskog automobila koji se prilagođava svim terenima.

"Subaru forester" za kinesko tržište u standardnoj opremi nudi neke specijalne opcije kao što je radio-antena u formi ajkulinog peraja i hromirane lajsne oko bočnih prozora radi efektnijeg izgleda za kineske kupce.

Kao najpopularniji model u ponudi ove kompanije, koja čini 50 odsto prodaje svih modela u Kini, od novog "forestera" se očekuje da zadrži vodeću ulogu u prodaji na kineskom tržištu.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novi Subaru Forester debitovao u Kini

Izvor: AutoBlog, 24.Nov.2012

Novi Subaru „forester“ ima svoju premijeru na kineskom tržištu za vreme međunarodnog sajma automobila koji je 22.11.2012. otvoren u gradu Guangžou. Potpuno novi model popularnog „šumara“ razvijen je sa ciljem da potvrdi, ali i podigne na viši nivo, kvalitete stvarnog SUV-a. Predstavljajući...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.