Lozničanin vozilom udario policajca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2022, 14:39

Lozničanin vozilom udario policajca

Policija u Loznici je, u saradnji sa Upravom granične policije, uhapsila M. N. (34) zbog sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljena trgovina i sprečavanje službenog lica u obavljanju službene dužnosti, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu.

Kako se sumnja, on se u sredu uveče u Lozničkom polju, upravljajući automobilom marke "subaru" bez registarskih oznaka, oglušio o naredbu policije da se zaustavi i tom prilikom vozilom je udario policijskog službenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je lakše povređen.

Policija je ubrzo pronašla osumnjičenog, a pregledom terena i vozila kojim je upravljao nađeno je sedam paketa tekstilne robe bez prateće dokumentacije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Subaru

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lozničanin kolima udario policajca

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2022

Loznička policija je, u saradnji sa Upravom granične policije, uhapsila M.N. (34) osumnjičenog da je automobilom naleteo na policajca.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.