LUDILO NA GRANICI: Sakrili DROGU u gaćama, brushalteru i jastuku!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jul.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO NA GRANICI: Sakrili DROGU u gaćama, brushalteru i jastuku!

Na graničnom prelazu Preševo su prethodnih dana, u nekoliko navrata, otkrivene male količine droge skrivene na neobičnim mestima. Carinici su danas u donjem vešu jednog putnika i grudnjaku njegove saputnice otkrili tri grama marihuane i 61 tabletu sintetičke droge ekstazi.

Marihuana i ekstazi su pronađeni prilikom redovne kontrole na ulazu u Srbiju, kada je detaljno pregledan automobil „Subaru“ makedonskih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << oznaka, kojim su putovali državljanin Turske i srpska državljanka iz Vranja.

Tada je kod muškarca u donjem vešu pronađeno dva grama marihuane, a žena je u grudnjak sakrila najlonsku kesicu, u kojoj su bili 1 gram marihuane i 61 tableta ekstazija. Oboje su u izjavama napisali da su drogu za lične potrebe kupili od nepoznatih osoba u Skoplju i Štipu.

Pre dva dana se na istom graničnom prelazu dogodio sličan slučaj, kada je u jastuku, koji se nalazio u prtljažniku automobila makedonskih registarskih oznaka pronađeno četiri grama marihuane i 10 tableta ekstazija. Makedonski državljanin je na sličan način objasnio prisustvo narkotika u svojim kolima.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Vranje,   Turska

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekstazi u GAĆAMA, a marihuana u BRUSU

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jul.2016, 10:38

Na graničnom prelazu Preševo carinici su u petak u donjem vešu državljanina Turske i grudnjaku njegove saputnice, meštanke Vranja, pronašli tri grama marihuane i 61 tabletu sintetičke droge ekstazi, saopštila je Uprava carine. Marihuana i ekstazi su pronađeni prilikom redovne kontrole na ulazu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.