Koncept nove Subaru Impreze

Izvor: B92, 19.Nov.2010, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncept nove Subaru Impreze

Prijatno iznenađenje priredio nam je Subaru u Los Anđelesu kada je predstavio dizajnerski koncept nove Impreze.



Japanski kompakt poslednjih meseci bio je meta kritika nezadovoljnih fanova koji su mu zamerali beskarakterni dizajn i okrenutost više ekonomičnosti nego performansama, ali čini se da bi to nova generacija mogla da promeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Dizajnerski koncept jasno pokazuje pomeranje od dosadnih i oštrih, agresivnih linija, a sudeći prema medijskom saopštenju, ni ljubitelji brze vožnje ne bi trebalo da ostanu razočarani.

Pod haubom se nalazi novi dvolitarski četvorocilindrični bokser uparen s kontinuirano varijabilnim prenosom, umesto automatskog menjača s duplim kvačilom, i pogonom na svim točkovima.

Da li to znači da je Subaru skroz odustao od Impreze s prednjim pogonom? To ćemo saznati 2011. godine.

Izvor -tportal

Saznajte više o modelu Subaru Impreza WRX 2011

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.