Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTI IZ MALAGE: Delije su se nadale, ali ništa, još jedan Srbin dolazi u Unikahu?

Unikaha sledeće sezone neće igrati Evroligu, još uvek nije poznato hoće li igrati FIBA Ligu šampiona ili Evrokup.

Ipak, tim za sledeću sezonu se uveliko pravi. Naime, tim iz Malage je danas “rastužio” Delije koje su se možda nadale da će ovog leta Nemanja Nedović najzad ponovo u Zvezdu. Od toga nema ništa, jer je reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Srbije potpisao novi dvogodišnji ugovor sa klubom.
Nedović neće biti jedini Srbin u zelenom dresu. Naime, Unikaha pregovara sa bivšim centrom Partizana Dejanom Muslijem. Visoki momak je prošle sezone nastupao za Manresu za koju je postizao u proseku po 13,8 poena i imao 7,4 skoka.
The post VESTI IZ MALAGE: Delije su se nadale, ali ništa, još jedan Srbin dolazi u Unikahu? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.