Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2016, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U DORTMUNDU: Najbolji asistent odbio produžetak ugovora

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Henrik Mihtarjan  neće produžiti ugovor sa nemačkim klubom, prenosi današnji Bild.

Kako se navodi, Dortmund se nadao da će uspeti da produži saradnju sa jermenskim napadačem, kome ugovor ističe sledeće sezone, ali 27-godišnji fudbaler nema nameru da ostane u klubu.
Mihtarijan je tokom karijere nastupao za Pjunik, Metalurg iz Donjecka i Šahtjor, pre nego što je u julu 2013. godine, za 27,5 miliona evra  stigao u Dortmund.
Do >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sada je za “milionere” upisao 136 nastupa, postigao 40 golova i osvojio jedan Superkup Nemačke.
The post ŠOK U DORTMUNDU: Najbolji asistent odbio produžetak ugovora appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihtarjan odlazi iz Dortmunda

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2016

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Henrik Mihtarjan neće produžiti ugovor sa nemačkim klubom, prenosi današnji Bild...Kako se navodi, u Borusiji su se nadali da će uspeti da produže saradnju sa jermenskim napadačem, kome ugovor ističe sledeće sezone, ali 27-godišnji fudbaler nema nameru da ostane...

Nastavak na Vesti-online.com...

Borusija ostaje i bez Mhitarjana

Izvor: B92, 31.Maj.2016

Ofanzivni vezista Borusije iz Dortmunda Henrik Mhitarjan neće produžiti ugovor sa klubom sa Signal Iduna Parka, prenosi Bild. Mhitarijan je tokom karijere nastupao za Pjunik, Metalurg iz Donjecka i Šahtjor, pre nego što je u julu 2013. godine, za 27,5 miliona evra, stigao u Dortmund.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.