Uručeni ključevi stanova za dve izbegličke porodice u Temerinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 15:58

Uručeni ključevi stanova za dve izbegličke porodice u Temerinu

Dve izbegličke porodice iz Temerina danas su dobile stanove, a ključevi su im uručeni na svečanosti u prisustvu predsednika opštine i komesarke za izbeglice i migracije - Mladena Zeca i Nataše Stanisavljević.
Zec i Stanisavljević su tom prilikom ocenili da rešavanje stambenog problema porodica Dražić i Gencer pokazuje posvećenost opštine i saradnju na svim nivoima u cilju poboljšanja kvaliteta života izbeglih i raseljenih.
Zec i Stanisavljević danas su razgovarali i o aktivnostima i rezultatima saradnje Komesarijata i lokalne samouprave u oblasti pomoći izbeglim i interno raseljenim.
Tom prilikom saopšteno je da je Opština Temerin za 2024. godinu iskazala potrebe za 20 grantova za ekonomsko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.