Lučić: Telekom Srbija potpisao Ugovor sa SACE vredan 200 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 15:41

Lučić: Telekom Srbija potpisao Ugovor sa SACE vredan 200 miliona evra

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas u Trstu da je ta kompanija danas potpisala Ugovor sa italijanskom finansijskom institucijom za osiguranje SACE vredan 200 miliona evra.
On je na Poslovnom forumu Italija-Srbija "Zelena tranzicija: nove prilike za bilateralnu saradnju" rekao da je izuzetno ponosan na taj potpisani dokument, jer će Telekomu biti omogućeno mnogo povoljnije finansiranje sa tom garancijom.
Lučić je naglasio da je SACE najveća italijanska finansijska institucija za osiguranje i da je direktno pod kontrolom ministarstava ekonomije te zemlje.
"Ova garancija obuhvata i televizijski sadržaj, a Telekom je ponosni nosilac prava za italijansku ligu koju možete...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.