Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 11:50

Trener Šalkea posle 22 meča bez pobede: Ova ekipa je kao boca kečapa

„Ništa se ne događa, iako je boca puna“, poručio Maneul Baum

 Svi su verovali u kratkotrajnu krizu, posebno fanatični navijači, ali kompletna 2020. godina pretvorila su u veliku agoniju za Šalke. Tim iz Gelzenkirhena osvojio je samo dva boda u prvih šest kola Bundeslige, i što je još crnje bez trijumfa je 22 utakmice u nacionalnom prvenstvu.

Prethodnu pobedu Šalke je ostvario još u januaru protiv Borusije iz Mehengladbaha, a posle toga je nanizao 13 poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uz sedam remija. Daleko je Šalke još od negativnog rekorda ugašene berlinske Tasmanij, koja je prema službenim podacima Bundeslige imala niz od 31 meča bez pobede.

Ali je jasno da mnogima u Šalkeu gori pod nogama. Posebno treneru Manuelu Baumu, koji je pokušao da objasni stanje u ekipi posle razočaravajućeg remija protiv Štutgarta (1:1).

„Ova ekipa je kao boca kečapa. Tek što ste je otvorili. Pokušavate na razne načine da istisnete kečap, ali se ništa ne događa. Vrlo čudno, ako se zna da je boca puna“, našalio se Baum.

Međutim, trener Šalkea je i dalje optimista.

„Morate da imate plan da udarate bocu kako bi kečap izašao. Mi smo još u fazi tog udaranja. Ali kada jednom kečap bude probio biće vrlo, vrlo zabavno“, dodao je Baum.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.