Teška nesreća kod Niša: Poginuo vozač automobila, dvoje povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Niša: Poginuo vozač automobila, dvoje povređeno

Vozač "forda" leskovačkih registarskih oznaka je poginuo, a još dve osobe su povređene rano jutros oko 05.50 časova, u sudaru sa automobilom marke BMW niške registracije na putu Niš-Orljane, javlja "Blic".

Do teške nesreće došlo je kod skretanja za Belotinac, a od siline udara "ford" je bio potpuno smrskan tako da su telo nastradalog iz olupine automobile izvlačili vatrogasci.

Dvojica povređenih su prebačena u Klinički centar u Nišu, ali još nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poznat stepen njihovih povreda.

Prema prvim informacijama, vozaš BMW je lakše povređen, ali je odbio lekarsku pomoć.

Policija vrši uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka nesreće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jedan poginuo, dvoje povređenih u udesu kod Belotinca

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2019

Rano jutros na putu kod sela Belotinac, u opštini Doljevac, dogodila se saobraćajna nesrećna u kojoj je vozač jednog automobila poginuo, navode u niškoj policiji, a dvoje ljudi iz drugih kola povređeno. Oni su prevezeni u Klinički centar Niš.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.