Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNO: Šumaherova porodica rasprodaje sve, zbog troškova lečenja

Porodica Mihaela Šumahera prodaje njegov Mercedes kako bi namirila ogromne troškove lečenja.

Sedmostruki prvak formule 1, pre dve godine pao je na skijanju i povredio glavu, porodica se trudi da mu pruži najbolju moguću negu, a lečenje košta 140 hilhada evra nedeljno.
FORMULA 1: Porodična drama Bernija Eklestona
Šumaherovi najbliži stavili su na prodaju njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Mercedes E55 AMG iz 1998. godine za 120 hiljada evra, oglas je objavljen u Berlinu i samo je delić imovine koju je njegova supruga Korina morala da proda.
Iako je slavni Nemac u karijeri zaradio više od 700 milona evra, porodica je već prodala kuću u Norveškoj i privatni avion.
Njegova agentkinja nije dala službenu izjavu vezano za njegovu situaciju, ali iz krugova bliskih porodici saznaje se da je finansijska situacija nekada jednog od najbogatijih svetskih sportista vrlo teška.
The post TUŽNO: Šumaherova porodica rasprodaje sve, zbog troškova lečenja appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Šumaherova porodica rasprodaje sve, zbog troškova lečenja

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jul.2016

Porodica Mihaela Šumahera prodaje njegov Mercedes kako bi namirila ogromne troškove lečenja. Sedmostruki prvak formule 1, pre dve godine pao je na skijanju i povredio glavu, porodica se trudi da mu pruži najbolju moguću negu, a lečenje košta 140 hiljada evra nedeljno. Šumaherovi najbliži...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.