Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 23:16

TREĆA SMENA: Prštaće u Kopa Libertadoresu i Sudamerikani, Jokić vadi Denver iz krize

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SANTOS – BOKA JUNIORS, 00.15

(Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Očekivalo se da će brazilsko-argentinski okršaj odlučivati o tome ko će sa prvog mesta u narednu fazu Kopa Libertadoresa, ali je ekvadorska Barselona pokvarila planove velikanima. Ostvarila je tri pobede i učvrstila se na čelu tabele. Posebno slatka bila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ona nad Bokom Juniors u prošlom kolu. Mora velikan sa Bombonjere da dobije ekipu Santosa, jer Barselona ne greši, pa je teško očekivati da će se okliznuti protiv najslabijeg tima u grupi. Boka Juniors je tukla Santos na Bombonjeri sa 2:0, a domaćinu su put do trijumfa trasirali Tevez i Vilja golovima u drugom delu.

DEPORTIVO TAKIRA – INTERNASIONAL, 00.15

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Otvoreno je sve u Internasionalovoj grupi. Brazilskom predstavniku se crta izlazak iz grupe, a krupan korak ka ispunjenju cilja mogao bi da napravi na gostovanju Deportivo Takiri. Internasional će voditi borbu za prvo mesto, a Takira se nada prelasku u Kopa Sudamerikanu. Internasional je posle uvodnog poraza od Olvejz Redija vezao dve pobede, a Deportivo Takiru je sravnio sa zemljom i nabildovao gol-razliku (4:0). Kompletan posao završen je u prvom poluvremenu.

INDEPENDIJENTE DEL VALJE – PALMEIRAS, 02.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Štucao je Palmeiras protiv Defense i Hustisije, glavnog neprijatelja za prolaz u narednu fazu, mučio se protiv Deportesa na startu, ali je uz dosta muke dobio. Ispostavilo se da mu Independijente del Valje najviše leži i da je rivala iz Ekvadora lako otključao. Šifra je bila poznata, pukla je petarda, a novim trijumfom bi Palmeiras overio prolaz u dalji tok takmičenja.

KALERA – FLAMENGO, 02.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ništa Flamengo ne prepušta slučaju. Nišanske sprave su podešene od prvog kola, škripi malo u odbrani, ali kada je Flamengov napad na nivou, nema im ravnih. Pred izlaskom iz grupe je Flamengo, počistio je sve rivale u prvom krugu ubojitim napadom. Gabrijel Barbosa se pokazao u najboljem svetlu, a koliko može kada je u svom elementu, pokazao je i protiv Kalere. Spakovao joj je dva gola u pobedi od 4:1.

BRAGANTINO – EMELEK, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zaređao je Bragantino sa slabim rezultatima u državnom prvenstvu Brazila, a nije se proslavio ni u Kopa Sudamerikani. Pala je Tolima na startu, ali su potom Emelek i Taljeres postavili brazilskog predstavnika na mesto na koje nije očekivao. Eksplodirao je Emelek u grupnoj fazi i na dobrom je putu da izađe iz grupe i produži ka završnim borbama. Sedam bodova iz tri runde izbacili su Emelek u prvi plan, a najubedljiviju pobedu Emelek je upisao protiv Bragantina (3:0).

METROPOLITANOS – ATLETIKO PARANAENSE, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pokazao se Atletiko Paranaense kao najčvršća ekipa u Kopa Sudamerikani. Jedan gol rešava Atletikove utakmice. Oborio je Atletiko Paranaense rivale u prva dva kola, ali je potom udario u zid zvani Melgar. Nisu Aukas i Metropolitanos bili tvrd orah, ali je Melgar bio nepremostiva prepreka. Metropolitanos nije kadar da se bori za prolazak, ali želi makar da ne završi kao poslednji. Pobeda nad Aukasom maknula ga je sa dna. Prvi međusobni meč prelomio je De Souza u korist Atletika.

MONTEVIDEO SITI – INDEPENDIJENTE, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Velika neizvesnost vlada u Montevideovoj i Independijenteovoj grupi, srećni dobitnik će se znati tek u poslednjem kolu. Guabira je otpala, zakucana je za dno tabele, a uz pomenuti dvojac će izlaz tražiti Baija. Zaseo je Independijente na čelo kolone od samog starta, ali nije sve išlo kao po loju. Naročito ne protiv Montevidea. Morao je Inde da juri zaostatak i uspeo je da okrene Urugvajce za manje od 10 minuta.

ŠARLOT – DENVER, 01.00

(Košarka, 01.00)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zapao je Denver u krizu, ali ne i Nikola Jokić. Vrti se momak iz Sombora na brojkama koje standardno isporučuje. Izostala je podrška saigrača, pa su Nagetsi u poslednje četiri utakmice upisali tri poraza. I pored toga se Denver kvalifikovao za plej-of i sada cilja što bolju startnu poziciju. Šarlot drži osmu poziciju u Istočnoj konferenciji, ispod je učinka od 50 odsto, i baš kao i Denver nije u najboljoj formi. Za Šarlot susret sa Nagetsima dolazi posle tesnog poraza od Pelikansa.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AZIJA: Japanski Gremio provlači Vegaltu kroz rende, Ulsan ima zicer

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 09:22

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu..KAVASAKI –  VEGALTA SENDAJ, 12.00..(Fudbal, Japan 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Stvara se imperija u Zemlji izlazećeg sunca. Aktuelni šampion Kavasaki Frontale grabi ka još jednom naslovu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.