Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 23:11

TREĆA SMENA: Ključa u Libertadoresu i Sudamerikani, Iguain preti Montrealu, Bogdan i Dončić u akciji

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

FLUMINENSE – SANTA FE, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Beže misli Fluminenseu na finale državnog prvenstva Brazila sa Flamengom, ali ne može Flu da se usredsredi samo ta te duele, jer posao nije priveden kraju u Kopa Libertadoresu. Neće u grupi D ništa biti rešeno ni posle četvrtog kola, ali bi Fluminense >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mogao da se približi prolasku u narednu fazu. Pravi je krkljanac, Fluminense i River imaju po pet bodova, a brazilski predstavnik je uzeo meru samo Santa Feu. Vremešni Fred je golovima početkom prvog i drugog poluvremena poveo Fluminense do trijumfa, a sve što je uspeo Santa Fe da uradi jeste da ublaži poraz (2:1)

JUNIOR – RIVER PLEJT, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U identičnoj poziciji je River Plejt kao Fluminense. Puca na prolazak grupe i sastaje se sa timom protiv koga zna kako će. Otključali su Milioneri sef Juniora dva puta pre 16 godina, učinili su to i u prvom krugu grupne faze ove godine, i žele da ostavre duplu pobedu kao prethodni put kada su se sastali na međunarodnoj sceni. Na Monumentalu su Martinez i Alvarez skrojili pobedu Rivera, a ostane li kolumbijski predstavnik opet bez bodova, počeće da razmišlja o borbi za treću poziciju, koja vodi u Kopa Sudamerikanu.

SEARA – ARSENAL SARANDI, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kolju” se tri tima za izlazak iz grupe i nastavak takmičenja, pa bi međusobni duel Seare i Arsenala umnogome mogao da odredi konačan raspored unutar grupe. Kada bi se na polovini grupne faze podvukla crta, Seara bi bila najzadovoljnija, ali sem otvaranja i meča protiv Vilstermana (3:1), Seara nije blistala. Vezala je dva meča na kojima su mreže mirovale. Arsenalovi rezultati idu uzlaznom putanjom, a najbolju partiju pružio je prošle nedelje protiv autsajdera Vilstermana.

SAN LORENCO – ROSARIO, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

San Lorenco I Rosario pod hitno moraju da osvoje tri boda kako bi ostali u trci za prvo mesto. Naročito San Lorencu, kojem ni remi ne radi posao. Dijego Dabove napustio je klupu San Lorenca, dobio je otakz, a tim će privremeno voditi Leandro Pipi Romanjoli. Gavranovi iz Almagra imaju samo jedan osvojeni bod, do koga su stigli u prošlom kolu protiv 12. Oktobra, dok bi Rosario drugim trijumfom protiv San Lorenca zadržao šanse za prolazak.

TORONTO – KOLUMBUS KRU, 01.00

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nije se pretrgao Kolumbus na startu MLS-a, ali sada ima priliku da krene ka vrhu i poravna se sa vodećim timovima. Zatajio je napad u okršajima sa Filadelfijom, a ceh je platio Di Si Junajted (3:1). Delimično se moglo očekivati da Kolumbus kasnije upali, jer je paralelno nastupao u KONKAKAF Ligi šampiona, a kako je ispao od Montereja, može da se fokusira na domaće prvenstvo. Toronto je izvukao samo bod u prve tri runde, pri dnu je lestvice, a prošle sezone je dva puta tukao Kolumbus, kasnijeg šampiona.

INTER MAJAMI – MONTREAL, 01.30

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Inter Majami i Montreal su prvi ispod crte za doigravanje, a Gonzalo Iguain je sjajno krenuo, I već je prebacio prošlosezonski učinak. Tada je na devet utakmica postigao jedan gol, a ove se već dva puta upisao na semaforu. Učestvovao je u jedinom ovosezonskom trijumfu nad Filadelfijom, a pogodio je i protiv Los Anđelesa Galaksija. Otvorio je Montreal sezonu pobedom, ali su mu rezultati krenuli silaznom putanjom, pa duel sa Interom dočekuje sa pet bodova, koliko ih ima i tim iz Majamija.

ATLANTA – VAŠINGTON, 01.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Drugi put za tri dana će Atlanta Hoksi i Vašington Vizardsi deliti megdan. Slavili su Hoksi u dramatičnoj završnici sa 125:124, i sprečili Vizardse da se vrati iz velikog deficita. Imala je Atlanta i plus 19, a zamalo je sve prokockala. Jang, Kolins i Bogdanović su nosili Hokse do trijumfa. Srpski bek je ubacio 25 poena, a na drugoj strani je briljirao Rasel Vestbruk. Ostvario je Vestbruk strašan tripl dabl (28 poena, 21 asistencija i 13 skokova).

DALAS – NJU ORLEANS, 03.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Loše večeri su iza Dalasa i Nju Orleansa. Obe ekipe zabeležile su poraze i to od istog protivnika. Memfis je prvo nadigrao Nju Orleans, a potom je sinoć ponizio Dalas Maverikse. Posramljeni su Luka Dončić i saigrači, a jedini na visini zadatka bio je Tim Hardavej, koji je ubacio 19 poena. Zaustavljena je serija Dalasa, ali to nije dovelo do pada Maveriksa na tabeli Zapadne konferencije. I dalje drži Dalas peto mesto, dok je Nju Orleans prvi ispod crte sa dve pobede manje od San Antonija. U tekućoj sezoni su oba tima utefterila po trijumf u međusobnim okršajima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.