Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 09:22

AZIJA: Japanski Gremio provlači Vegaltu kroz rende, Ulsan ima zicer

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

KAVASAKI –  VEGALTA SENDAJ, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Stvara se imperija u Zemlji izlazećeg sunca. Aktuelni šampion Kavasaki Frontale grabi ka još jednom naslovu prvaka i deluje da mu niko ne može stati na put. Japanski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gremio je i posle 15 utakmica bez poraza, brojke su impozantne, naročito one u koloni postignutih golova. Čak 39 ih je postigao Kavasaki, a najveću pretnju po rivale predstavljaju Brazilac Leandro Damjao, te Kaoru Mitoma i Akihiro Ienaga. Vegalti sleduje borba za opstanak, tek pre dva kola je upisala prvu pobedu i protiv Kavasakija nema razloga za optimizam. Vezao je Kavasaki tri pobede nad Vegaltom i bez poraza je skoro četiri godine.

NAGOJA – KAŠIMA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U odličnom raspoloženju dočekuju Nagoja i Kašima međusobni susret. Nagoja ima šampionske aspiracije, drži drugo mesto i u prošlom kolu se vratila na pobednički kolosek. Sa druge strane, Kašima je povezala šest utakmica na kojima je u kontinuitetu stizala do bodova, pa je slabiji start potisnut u drugi plan. Dobri rezultati su odveli Kašimu u gornji dom, a sada sastav Nelsinja Baptiste želi da se revanšira Nagoji za martovski poraz od 1:0. Kašima na poslednja dva meča protiv Nagoje nije zatresla mrežu, i to oba kod kuće.

SUVON –  ČEDŽU, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U krivi čas za Čedžu dolazi susret sa Suvonom, koji je u prošlosti i te kako umeo da mu nanese bolne udarce. Tri meča u nizu je Čedžu bez trijumfa, dok je Suvon posle neuspeha protiv Daegua uspeo da se konsoliduje i naniže dobre partije, ali što je još važnije rezultate. Obe ekipe su u gornjem delu tabele, koji vodi u plej-of. Uroš Đerić standardan je u prvoj postavi Suvona i za sada se u tekućoj sezoni jednom upisao u listu strelaca. Čedžu je trijumfom u prethodnom okršaju sa Suvonom prekinuo neslavan niz od pet utakmica na kojima ne da nije osetio slast pobede, već nije osvojio ni bod. A, tu je i ispadanje iz nacionalnog kupa.

GANGVON – ULSAN 12.30

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ulsan bi na papiru trebalo da ima jednostavan zadatak. Gangvon je pretposlednji tim u šampuionatu Južne Koreje i od svih ekipa je u najlošijoj formi. Takođe, ima najmanje pobeda. Vladimir Silađi je pojačao Gangvon uoči početka nove sezone, ali nije nastavio da rešeta, kao što je to činio u Srbiji nastupajući za TSC. Samo jednom se upisao na semaforu. Ulsan pobedom može da se približi Đonbuku na bod zaostaka. Na sedam uzastopnih utakmica potapao je Gangvon, a bez sva tri boda nije ostao skoro punu deceniju.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.