Šamar Tumbinim sokolovima - Od 0:2 do poraza u Jerevanu! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šamar Tumbinim "sokolovima" - Od 0:2 do poraza u Jerevanu! (video)

Fudbalska reprezentacija Crne Gore ispustila je veliku prednost u Jermeniji, u nadoknadi vremena su ostali bez svih bodova.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića nisu uspeli da osvoje nijedan bod na gostovanju selekciji Jermenije, iako su na poluvremenu vodili sa 2:0, više o prvih 45 minuta OVDE.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na semaforu je stajalo 3:2, strelci za domaće bili su Jovetić i Kojašević, da bi mrežu Mladena Božovića u drugom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogađali Grigorijan, Harojan i Gazarjan.

U drugom delu je domaća selekcija zaigrala daleko bolje, Crnogorci su se povuklu, a vrlo brzo su platili ceh zbog toga.

Igrao se 50. minut, kada je Grigorijan nakon duplog pasa izbio sam pred Mladena Božovića. Bivši golman Partizana je uspeo da odbrani ali nije imao sreće, kako se lopta nezgodno odbila i završila u mreži.

Domaći su nastavili da prete, odličnu priliku je u 71. minutu propustio fudbaler Mančester junajteda Henrik Mihtarijan. On je sjajno izveo jedan slobodan udaraca sa oko 25 metara od gola Crne Gore, Božović je ipak bio na visini zadatka.

Samo tri minuta kasnije, Jeremeni dolaze do izjednačenja, strelac je bio Harojan. Štoper domaće selekcije je bio najviši u skoku nakon kornera Picelija sa desne strane.

Crna Gora je imala sjajnu šansu u 86. minutu, Jovetić se odlično snašao, namestio se na udaraca na levoj strani terena, savladao je golmana, ali je defanzivac Jermenije glavom sa gol linije sačuvo mrežu domaće selekcije.

Do pobede i prvih bodova u kvalifikacijama Jermeni dolaze u poslednjem minutu nadoknade preko Gazarjana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva gola prednosti nedovoljna Tumbakoviću, Jermenija šokirala Crnogorce u 94. minutu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Nov.2016

Fudbaleri Crne Gore izgubili su od Jermenije sa 3:2 na gostovanju, iako su imali 2:0 od 38. minuta meča...Kojašević i Jovetić doneli su prednost ekipi Ljubiše Tumbakovića, ali je sve pošlo naopako kada je Grigorijan zatresao mrežu u 50. minutu. Onda je Harojan izjednačio, da bi u 4. minutu nadoknade...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.