Tumba i Crnogorci prokockali 2:0 u Jerevanu - ubio ih Hazarjan iz kolena u 94. minutu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumba i Crnogorci prokockali 2:0 u Jerevanu - ubio ih Hazarjan iz kolena u 94. minutu (VIDEO)

Neverovatan poraz Sokolova

Sve što su napravili pobedama nad Kazahstanom i pre svega Danskom u Kopenhagenu, Crnogorci su večeras degradirali! Posle prednosti od 2:0 na poluvremenu i potpune kontrole utakmice u Jereveanu, izabranici Ljubiše Tumbakovića uspeli su da prokockaju prednost, a onda i da izgube, primivši gol u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Sve je tako sjajno izgledalo po goste u jednom trenutku. Ne samo rezultat, i igra je bila na jako dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nivou, što je rezultiralo sa sigurnih 0:2 na semaforu posle prvih 45 minuta. U samo dva minuta Sokolovi su, delovalo je tako u tim momentima, matirali uvek neugodne domaćine. Prvo Damir Kojašević u 36, a onda mala majstorija Stevana Jovetića u 38.



I onda se sve odjednom promenilo u nastavku. Crnogorci kao da su se zadovoljli sa 2:0, počeli da misle na naredne izazove i kako da zadrže prvo mesto u grupi, dok su domaći dodali gas do daske, krenuli na sve ili ništa i - dobili sve. Prvi gol na vreme pokrenuo je lavinu. Igrao se 50. minut. Mrežu nesigurnog Božovića pogoido je Grogorjan. U 74. minutu Harojan je poravnao na 2:2, da bi u 94. minutu, kada je predviđeno vreme za nadoknadu već isteklo (sudija pokazao tri minuta), Hazarjan je uputio jednu bombu sa 25 metara koja se zarila u mrežu Crnogoraca. Božović se nije proslavio...

Da je osvojila tri planirana boda Crna Gora bi posle četiri kola bila lider ove grupe kvalifikacija ispred Poljske, Rumunije i Danske. Ovako, derbi sa Poljacima izabranici Ljubiše Tumbakovića sigurno neće dočekati u baš najboljoj atmosferi. Pogotovo zbog načina na koji je doživljen poraz večeras...

GRUPA E

Jermenija - Crna Gora 3:2 (0:2)

/Grigorjan 50, Harojan 74, Hazarjan 90+4 - Kojašević 36, Jovetić 38/

20.45: Danska - Kazahstan

20.45: Rumunija - Poljska

Tabela: Crna Gora 7, Poljska 7, Rumunija 5, Danska 3, Jermenija 3, Kazahstan 2.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.