Izvor: Blic, 05.Maj.2024, 08:27

Jovana Jeremić u PROGRAMU UŽIVO otvorila vrata luks vile u Grockoj: Tu su i sinovi Dragana Stankovića, evo za šta će oni BITI ZADUŽENI: "Zadovoljstvo nam je"

Voditeljka Jovana Jeremić ovog jutra otvorila je vrata vile koju njen dečko biznismen, Dragan Stanković, gradi samo za nju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ražanj se vrti, a pesme već ore: Od ranog jutra veselo u "Vili Jovana", a evo koji pevač je među prvima pristigao kod voditeljke

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2024

Voditeljka je u programu uživo otvorila vrata luks vile u Grockoj, a tu su i sinovi njenog dečka, Dragana Stankovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"HRISTOS SE RODI" Dečko Jovane Jeremić u programu uživo držao govor, pa napravio LAPSUS: Ona ga samo pogledala i rekla JEDNO

Izvor: Blic, 05.Maj.2024

Voditeljka Jovana Jeremić i njen dečko, biznismen Dragan Stanković, ovog jutra su domaćini Jutarnjeg programa na Pinku u vili koju grade u Grockoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.