Područje Zenice pogodio zemljotres jačine 3.5 Rihtera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 18:04

Područje Zenice pogodio zemljotres jačine 3.5 Rihtera

Bosnu i Hercegovinu pogodio je u 14.45 sati snažan potres jačine 3.5 po Rihteru, javio je EMSC.
Epicentar je bio 15 kilometara severozapadno od Zenice. Prema svedocima koji su osetili potres, bio je kratak, ali se dobro zatreslo.
"Dobro ga je zatreslo", "Kratko, ali jako", "Na momenat strašno!", "Al ga zdrma", "Kuća se malo zatresla, al' sve top", "Kao kratak i jak udarac u plastična vrata", "Osetilo se kao udar u temelje zgrade sekundu", "Osetilo se psi su mi se uznemirili jako", "Kontala da ljulja klimava stolica"... neki su od komentara svedoka na stranici Evromediteranskog seizmološkog centra koji prati potrese širom sveta, preneo je hrvatski portal 24sata....
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.