SENZACIJA - Ostrvom se ori pesma zbog jednog čoveka, Vigan opet koban po Siti!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA - Ostrvom se ori pesma zbog jednog čoveka, Vigan opet koban po Siti!

Čuda FA kupa se nastavljaju!

Fudbaleri Mančester sitija po treći put u poslednje četiri godine izugbili su u FA kupu od Vigana, koji je danas golom Vila Griga prošao u četvrtfinale!

Menadžer Pep Gvardiola odlučio je da na teren pošalje promešani sastav, kako bi odmorio igrače za nedeljno finale sa Arsenalom u Liga kupu.

Siti je u finišu prvog poluvremena ostao sa igračem manje, a u 79. minutu Vil Grig je postigao pobedonosni pogodak za Vigan! >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Kao i do sada u mečevima FA i Liga kupa, na golu je Klaudio Bravo, a tu je i Danilo, kao i Delf, dok su štoperi Stouns i Laport. Pored Otamendija, zasluženi odmor dobili su Voker, Sterling i konačno De Brujne.

Siti je očekivano dominirao od samog početka, stvarao je šanse, imao nekoliko prilika, ali je prvi šok usledio u finišu prvog poluvremena kada je Fabijan Delf zaradio direktan crveni karton.

Gvardiolin tim je nastavio da dominira, pokušavali su redom Danilo, Gundogan, Aguero, u igru je ušao i De Brujne umesto Davida Silve.

Šanse su nastavile da se ređaju, doduše one prave su izostale i onda je usledio novi, ali još veći šok za "građane".

Elder je uputio dubinsku loptu, a čuveni napadač Severne Irske, Vil Grig pobegao je Kajlu Vokeru i majstoriski pogodio drugi ugao za 1:0.

Usledila je prava erupcija oduševljenja, kao što možda već znate, Vil Grigu su navijači u domovini prvi pevali čuvenu pesmu "Will Griggs on the fire", a to se orilo i večeras u Viganu.

Inače, verovali ili ne, Vigan je treći put za redom izbacio Siti iz FA kupa, a najbolniji je svakako poraz u finalu 2013. godine golom u nadoknadi vremena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostrvo se trese - Vil Grig zaustavio moćni Siti, Gvardiola bez šanse da osvoji trofej FA kupa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2018

Šok na Ostrvu! Trećeligaš Vigan je zaustavio mašineriju Pepa Gvardiole, slavio sa 1:0 i izbacio Mančester Siti u petom kolu engleskog FA kupa. A junak večeri u Viganu bio je Vil Grig. Reprezentativac Severne Irske još jednom je pokazao koliko je nezgodan fudbaler i u 79. minutu je pobegao uspavanoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vigan ponovo koban za Siti, gužva na terenu i u tunelu

Izvor: RTS, 20.Feb.2018, 00:58

Fudbaleri Vigana savladali su i eliminisali na svom stadionu ekipu Mančester sitija sa 1:0 u osmini finala FA Kupa. Nakon meča navijači domaće ekipe su utrčali na teren i ušli u verbalnu ali i fizičku raspravu sa gostujućim fudbalerima. ...

Nastavak na RTS...

Vigan slavio sa 17 odsto poseda?! Gvardiola nije Sampaoli: Čestitam, šutnuli ste na gol!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2018

Krivac je Fabijan Delf, neposredni izvršilac egzekucije Vil Grig. Vigan je iskoristio glupo isključenje protivničkog desnog beka krajem prvog poluvremena i pogotkom Vila Griga napravio najveće iznenađenje sezone u FA kupu. Mančester Siti, koji tako suvereno gazi Premijer ligom položio je koplja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.