Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2024, 11:05

UHAPŠEN NAJTRAŽENIJI SRPSKI BEGUNAC! Napokon dolijao u Španiji, na teret mu se stavlja DUGAČKA lista zločina

Španska policija saopštila je da su uhapšeni članovi kriminalne grupa koju je predvodio jedan od natraženijih mafijaških bosova u Srbiji, za kojim je naša zemlja raspisala međunarodnu poternicu još 2021. godine! Kako se navodi, uhapšeno je ukupno 11 osumnjičenih u Malagi, Madridu i Barseloni od kojih su većina državljani naše zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJTRAŽENIJI SRPSKI MAFIJAŠ "PAO" U ŠPANIJI Spektakularna akcija španske policije: Otkriveni nakon obračuna sa suparničkim klanom!

Izvor: Blic, 06.Maj.2024

Španska policija razvila je srpsku organizovanu kriminalnu grupu koja se sumnjiči da je prošlog januara napala kuću suparničkog klana iz Srbije. U akciji je uhapšeno 11 osoba, među kojima je i vođa, za kojim je Srbija raspisala poternicu još 2021. godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.