Evrovizija 2024: Prvo polufinale, ko ide u finale?

Izvor: Svet plus, 06.Maj.2024, 11:04

Evrovizija 2024: Prvo polufinale, ko ide u finale?

Prvo polufinalno veče 68. Evrovizije 2024, održaće se u Malmeu 7. maja od 21h, a naša predstavnica Teya Dora nastupa sa pesmom "Ramonda" pod rednim brojem 2.
U Malmeu se od 07. do 11. maja održava izbor za pesmu Evrovizije. Učestvuje 37 zemalja, od kojih će se po 15 predstavnika boriti za plasman u finale u dve polufinalne večeri.
Direktan plasman u finale Evrovizije 2024. pored domaćina Švedske, obezbedili su Nemačka, Španija, Francuska, Italija, Ujedinjeno Kraljevstvo.
U prvoj polufinalnoj večeri koje je na programu 7. maja od 21h na kanalu RTS-a, učestvuje 15 zemalja. Pored Srbije i Teya Dore koja će...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROVIZIJA 2024 Ovo je spisak svih takmičara koji nastupaju, a evo pod kojim brojem NASTUPA SRBIJA

Izvor: Blic, 06.Maj.2024

Najveće muzičko takmičenje "Eurovizija" održaće se ove godine u Malmeu, a na 68. Evroviziji Srbiju će predstavljati Teya Dora sa pesmom "Ramonda".

Nastavak na Blic...

PRVO POLUFINALE EVROVIZIJE 2024 Evo pod kojim rednim brojem nastupa Srbija i ko se još takmiči pored Teya Dore

Izvor: Blic, 07.Maj.2024, 00:08

Start čuvenog muzičkog takmičenja "Evrovizije" uveliko se bliži, a Srbiju ove godine predstavlja Teya Dora sa pesmom "Ramonda".

Nastavak na Blic...

Evrovizija 2024: Zdravko Čolić prvi pružio podršku Teya Dori! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2024

Večeras, 7. maja od 21h u Malemu se održava prvo polufinalno veče Evrovozije 2024, a naša predstavnica Teya Dora, nastupiće pod rednim brojem 2 sa pesmom "Ramonda"...S obzirom da iz naše zemlje glasanje nije dozvoljeno za našeg predstavnika, za Teya Doru se može glasati iz susednih zemalja. Podršku...

Nastavak na Svet plus...

Oglasila se Teya Dora pred prvo polufinale: Otkrila šta se dešava u Malmeu i da li se oseća BEZBEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2024

Naša predstavnica će pesmu "Ramonda" izvesti pod rednim brojem 2, te je ovom prilikom otkrila i kako teku pripreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.