Izvor: N1 televizija, 20.Feb.2018, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob Gvardiole i trenera Vigana u tunelu

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola posvađao se sa trenerom Vigana Polom Kukom na poluvremenu meča osmine finala FA kupa.

Pep Guardiola when he doesn’t realise the cameras are on him: pic.twitter.com/tFJO9HlRcQ

Povod za verbalni sukob u tunelu stadiona u Viganu bilo je isključenje Fabijana Delfa u poslednjim momentima prvog poluvremena.

Siti je senzacionalnim porazom završio zakmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u nacionalnom kupu, a Gvardiola je posle utakmice pojasnio šta se dogodilo na poluvremenu.

"Mogu da kažem da u tom incidentu ničega nije bilo. Prepirao sam se sa trenerom Vigana," rekao je Gvardiola i čestitao protivniku na pobedi.

"Trudili smo se, ali bilo je teško da se igra. Napravili smo grešku i izgubili. Ova utakmica je bila poput finala. Ponekad se dogodi da ekipa pobedi iz samo jednog udarca na gol protivnika."

Trener engleskog trećeligaša Vigana Pol Kuk je napomenuo da nema problem sa Gvardiolom.

"Samo je želeo da njegova ekipa pobedi. On je fantastičan trener. Nemam nikakav problema sa Pepom," dodao je Kuk.

Vigan će se u četvrtfinalu sastati sa Sautemptonom.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.