Vigan ponovo koban za Siti, gužva na terenu i u tunelu

Izvor: RTS, 20.Feb.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vigan ponovo koban za Siti, gužva na terenu i u tunelu

Fudbaleri Vigana savladali su i eliminisali na svom stadionu ekipu Mančester sitija sa 1:0 u osmini finala FA Kupa. Nakon meča navijači domaće ekipe su utrčali na teren i ušli u verbalnu ali i fizičku raspravu sa gostujućim fudbalerima.
Vigan je kao i pre pet godina bio koban za ekipu Mančester sitija (2012/13 sezone su slavili u četvrtfinalu).

Ovoga puta domaćin je slavio minimalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rezulatatom, a junak pobede nad favorizovanim protivnikom bio je Vil Grig koji je u 78. minutu kaznio neopreznu odbranu Sitija.
Otežavajuća okolnost po "građane" bila je direktan crveni karton Fabijanu Delfu u nadoknadi prvog poluvremena.
Nakon meča domaći navijači su uleteli na teren i slavili ispred fudbalera Mančester sitija.
Napadač Serhio Aguero je sa jednim ušao prvo u verbalni, a potom i fizički sukob, na šta treba očekivati oštru reakciju engleske fudbalske federacije.
Ni trener Sitija Pep Gvardiola nije najbolje podneo poraz, pa se u tunelu ka svlačionici sukobio sa protivničkim pomoćnim trenerom. Veći incident sprečilo je osoblje oba tima. 
Viganov protivnik u četvrtfinalu takmičenja biće ekipa Sautemtona. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Aguero pesnicom udario navijača (VIDEO)

Izvor: B92, 20.Feb.2018

Serhio Aguero, fudbaler Mančester sitija, pesnicom je udario navijača posle poraza "Građana" od Vigana u osmini finala FA kupa...Siti je poražen na gostovanju od trećeligaša, posle čega su neki navijači Vigana ušli na teren...Jedan od njih prišao je Aguero nakon čega ga je Argentinac udario...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.