Izvor: Blic, 06.Maj.2024, 10:49

"U OČIMA JOJ SE VIDI TRAUMA, GOCA MI JE PALA U OČIMA" Ćerka Božinovske rasplakala sve zbog priče o detinjstvu bez roditelja, sada svi OSUĐUJU pevačicu

Pevačica Goca Božinovska iz prvog braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem dobila je ćerku Jelenu, koju su nakon razvoda ostavili kod Gocine majke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOCA BOŽINOVSKA SA ĆERKOM DUGO NIJE GOVORILA Sa ćerkom joj zahladneo odnos, a Rade Vučković je ovako pričao o njihovoj svađi: "Nije fer prema njoj..."

Izvor: Blic, 06.Maj.2024

Ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković, koju je dobila iz braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, progovorila je o detinjstvu bez roditelja i istakala da se osećala odbačeno, te da joj je baka bila kao majka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.