Izvor: Blic, 06.Maj.2024, 11:30

GOCA BOŽINOVSKA SA ĆERKOM DUGO NIJE GOVORILA Sa ćerkom joj zahladneo odnos, a Rade Vučković je ovako pričao o njihovoj svađi: "Nije fer prema njoj..."

Ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković, koju je dobila iz braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, progovorila je o detinjstvu bez roditelja i istakala da se osećala odbačeno, te da joj je baka bila kao majka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) Jelenina ispovest boli, a OVO JE MLAĐA ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE KOJU IMA SA ŠIJANOM: Završila je fakultet sa svim desetkama i rasna je lepotica

Izvor: Blic, 06.Maj.2024

Najstarija ćerka Goce Božinovske Jelena Vučković, koju je pevačica dobila iz braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, rastužila je mnoge pričom o svom detinjstvu koje je provela sa bakom na selu nadomak Kraljeva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.