Horgoš: Četvoro uhapšenih zbog krađa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2024, 09:30

Horgoš: Četvoro uhapšenih zbog krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za suzbijanje kriminala i PU u Kikindi, uhapsili su četiri osobe iz Horgoša zbog postojanja osnova sumnje da su od početka godine, na teritoriji Horgoša, izvršile više krivičnih dela teška krađa i krađa, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenih A. K. (1998), E. K. (2005), K. K. (1993) i A. P. (1990) policija je pronašla alat za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja navedenih krivičnih dela, a kod K. K. i izvesnu količinu materije za koju se sumnja da je amfetamin.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.