Reno uložio žalbu na Rejsing Point

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 19:52

Reno uložio žalbu na Rejsing Point

Ekipa Renoa uložila je žalbu na bolide Rejsing Pointa posle druge trke u sezoni Formule 1.

Tokom trke za Veliku nagradu Štajerske Reno je imao problema sa bolidom Estebana Okona.

U poslednjem krugu je Danijel Rikardo, njihov drugi predstavnik, završio iza oba Rejsing Pointa i iza jednog Meklarena, kada ga je obišao Lando Noris.

Po završetku trke, ekipa Renoa je videla neke nepravilnosti i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijavila oba bolida Rejsing Pointa koji je prema njihovom mišljenju potpuno iskopirao Mercedes.

Rejsing Point je još pre početka sezone dobio nadimak "Roze Mercedes" jer su kao osnovu uzeli prošlogodišnji Mercedesov bolid, ali izgleda da su uzeli mnogo više od osnove.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Teška optužba, Reno uložio protest protiv "Roze Mercedesa"!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020

Ekipa Reno uložila je danas protest na oba vozila Rejsing Pointa, koja su osvojila bodove u današnjoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Štajerske..."Potvrđujemo da je Reno poslao zahtev redarima trke za pojašnjenje legalnosti Rejsing Point RP20. O ovom pitanju nećemo više komentarisati sve dok...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.