Prevrat bukvalno u poslednji minut: U 22.30 se dogovorio sa Realom, u 23.00 potpisao za Barsu!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrat bukvalno u poslednji minut: U 22.30 se dogovorio sa Realom, u 23.00 potpisao za Barsu!

Andre Gomes imao je veče koje će pamtiti do kraja života. Kao i čelnici dva najveća španska kluba

Mnogi fudbaleri sanjaju da obuku dres Real Madrida ili Barselone, a Andre Gomes je u roku od pola sata "obukao" oba. Oko ponoći smo dobili jedan od najvećih transfera ovog leta, a prelazak Gomesa iz Valensije u Barselonu okarakterisali smo kao krađu ispred nosa.

I zaista je bilo baš ispred nosa!

Kako saznaje jedan španski novinar, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gomes je oko 22 sata i 30 minuta praktično sve dogovorio sa Real Madridom, ali je samo pola sata kasnije stavio paraf sa Barselonom.

Sve je to biznis...

Gomes je sa Barselonom potpisao na pet godina, a visina obeštećenja koju je katalonski gigant morao da plati iznosi 50.000.000 evra.

Prema nekim informacijama Real je nudio znatno više, ali se Gomes ipak odlučio za Blaugranu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.