Bomba u ponoć - Barsa pobedila Real i Murinja i dovela najveće pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u ponoć - Barsa pobedila Real i Murinja i dovela najveće pojačanje!

Zvanično - katalonski klub je pobedio u "trci" za potpis jednog od najtraženijih fudbalera ovog prelaznog roka.

Kako je javio "Mundo Deportivo", a potom pred ponoć potvrdio i zvaični tviter nalog Katalonaca, Andre Gomeš je novi igrač Barselone!

Portugalski reprezentativac i član fudbalskog kluba Valensija je odabrao Barsu ispred Reala i Mančester Junajteda, koji su takođe bili veoma zainteresovani za njegove usluge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Portugalac će u narednim danima potpisati petogodišnji ugovor sa katalonskim gigantom koji je za njegov transfer platio 50 miliona evra.

Andre Gomeš je minule sezone u Primeri odigrao 30 utakmica za "Slepe miševe", a upisao je za to vreme po tri gola i asistencije.

Prema "transfermarkt.com" portalu, Gomeš je iz Benfike u Valensiju prešao za 15 miliona evra, te je Valensija napravila jako dobar posao njegovom prodajom, kako je profitirala 35 miliona evropskih novčanica.

Podsetimo, prethodnih dana Andre Gomeš je bio najviše povezivan sa Real Madridom koji je nudio 65 miliona, a pominjao se i Mančester junajted naročito zbog činjenice da Žorž Mendeš zastupa i Murinja i fudbalera Valensije.

Ipak, Barselona je pobedila i dovela veliko pojačanje, što bi moglo gotovo sigurno da znači da će Arda Turan napustiti klub do kraja leta.

Da je posao završen potvrdili su i iz Barselone, kako su ovu informaciju podelili na svom zvaničnom "Tviter" nalogu.

[BREAKING NEWS] Agreement with Valencia CF for André Gomes #AndreGomesFCB pic.twitter.com/n1cmdHd4ET

— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 21, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona još jednim potpisom nastavila perfektno transfer leto

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016, 07:46

Novi igrač Barselone je Andre Gomeš...Prvak Španije je završio sve sa prvotimcem Valensije, koji je nedavno postao prvak Evrope sa Portugalijom...Vezista rođen 1993. godine je još jedan zalog Katalonaca za sigurnu i verovatno trofejnu budućnost, s obzirom da se Barsa ovog leta odlučila da kupuje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.