Barselona još jednim potpisom nastavila perfektno transfer leto

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona još jednim potpisom nastavila perfektno transfer leto

Novi igrač Barselone je Andre Gomeš.

Prvak Španije je završio sve sa prvotimcem Valensije, koji je nedavno postao prvak Evrope sa Portugalijom.

Vezista rođen 1993. godine je još jedan zalog Katalonaca za sigurnu i verovatno trofejnu budućnost, s obzirom da se Barsa ovog leta odlučila da kupuje igrače koji ne dolaze sa statusom zvezda na Kamp Nou. Pre njega stgli su Samjuel Umtiti, Lukas Dinje, Denis Suarez.

Real Madrid i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Mančester junajted su izvisili ovim transferom, a katalonski klub je promociju Gomesa najavio za sledeću nedelju.

Ugovor čija se vrednost i dalje drži u tajni je potpisan na pet godina.

[BREAKING NEWS] Agreement with Valencia CF for André Gomes #AndreGomesFCB pic.twitter.com/n1cmdHd4ET

— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 21, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrat bukvalno u poslednji minut: U 22.30 se dogovorio sa Realom, u 23.00 potpisao za Barsu!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2016

Andre Gomes imao je veče koje će pamtiti do kraja života. Kao i čelnici dva najveća španska kluba..Mnogi fudbaleri sanjaju da obuku dres Real Madrida ili Barselone, a Andre Gomes je u roku od pola sata "obukao" oba. Oko ponoći smo dobili jedan od najvećih transfera ovog leta, a prelazak Gomesa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Nevolje u raju - Došao Andre Gomeš, odlazi jedan od najboljih?!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2016

Da li dolazak Portugalca znači da za Hrvata više nema mesta u timu?!..Navijače Barse obradovao je dolazak Andrea Gomeša iz Valensije, ali bi istovremeno taj transfer mogao i da ih razbesni...Naime, jutros je agent Ivana Rakitića zapalio društvene mreže porukom na Tviteru ''Vreme je da se ide dalje''...Katalonski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.