Nevolje u raju - Došao Andre Gomeš, odlazi jedan od najboljih?!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevolje u raju - Došao Andre Gomeš, odlazi jedan od najboljih?!

Da li dolazak Portugalca znači da za Hrvata više nema mesta u timu?!

Navijače Barse obradovao je dolazak Andrea Gomeša iz Valensije, ali bi istovremeno taj transfer mogao i da ih razbesni.

Naime, jutros je agent Ivana Rakitića zapalio društvene mreže porukom na Tviteru ''Vreme je da se ide dalje''.

Katalonski mediji bruje o poruci Mikela Sorsa i strahuju da je time aludirao odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rakitića iz Barselone posle dve godine.

Istina, Luis Enrike je sada nagomilao igrače u veznom redu, pošto na raspolaganju ima čak osmoricu kojima su prirodne pozicije u veznom redu - Buskets, Rakitić, Inijesta, Andre Gomeš, Serhi Roberto, Arda Turan, Rafinja, Denis Suarez i Samper, pa je jasno da će neko morati da ode.

Luis Enrike je spreman da se odrekne Arde Turana, dok će Sergi Roberto igrati na desnom beku, ali i pored toga Rakitiću ostaje jaka konkurencija sa Gomešom, ali i Denisom Suarezom i Rafinjom.

Podsetimo, Rakitić je u Barsu stigao leta 2014. godine iz Sevilje za 18 miliona evra umesto Seska Fabregasa i u poslednje dve sezone bio je nezamenjivi šraf u mašineriji Luisa Enrikea.

Pročitajte OVDE našu analizu o Barsinim novim opcijama dolaskom Andrea Gomeša.

Creo que es hora de irse...

— ⚽️ M.S ⚽️ (@MiquelSors) July 22, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rakitić ugrožen u Barsi zbog Gomeša?

Izvor: B92, 22.Jul.2016

Dolazak Andrea Gomeša možda je ugrozio položaj Ivana Rakitića u Barseloni...Katalonci su praktično ukrali Portugalca najvećem rivalu protekle noći za 50 miliona evra u jednom od najvećih transfera ovog leta...Dolazak veziste iz Valensije predstavlja navodno problem za Ivana Rakitića na Nou Kampu,...

Nastavak na B92...

Na pomolu spektakularni transfer Ivana Rakitića!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016

Uzbuna u Barseloni! Izgleda da je na izlaznim vratima jedan od najboljih fudbalera šampiona Španije - Ivan Rakitić...Po dolasku Andrea Gomeša na "Nou Kamp", počelo je da se spekuliše da će hrvatski reprezentativac biti suvišan i da je na pomolu rastanak. Pre toga je priča bila da sjajni igrač...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.