Državna sekretarka Sandra Dokić obišla radove na uklanjanju divlje deponije u Gakovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 14:11

Državna sekretarka Sandra Dokić obišla radove na uklanjanju divlje deponije u Gakovu

Državna sekretarka u Ministarstvu zaštite životne sredine Sandra Dokić posetila je Sombor i obišla radove na uklanjanju divlje deponije u Gakovu. Za uklanjanje ove divlje deponije Grad Sombor je dobio sredstva u iznosu od 3,8 miliona dinara.
Ministarsto zaštite životne sredine je od 2021. godine izdvojilo je 348 miliona dinara za čišćenje divljih deponija širom Srbije i cilj je da ove godine bude 1119 očišćenih deponija rekla je Državna sekretarka u Ministarstvu zaštite životne sredine Sandra Dokić tokom današnje posete Somboru.
"Za sam Sombor je izuzetno značajno da će u narednom periodu dobiti Regionalni centar za upravljanje otpadom. To je jedan projekat na kom već nekoliko godina radimo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Državna sekretarka u MZZŽS obišla opštinu Kula

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Maj.2024

CRVENKA – U radnoj poseti opštini Kula boravila je državna sekretarka u Ministarstvu zaštite životne sredine, Sandra Dokić. Tim povodom obišli su lokaciju u Crvenki, koja je nekada bila divlja deponija, a danas je pošumljeni prostor, kao i lokacije u Novoj Crvenki, gde su u toku radovi na sanaciji...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.