Izvor: Blic, 24.Maj.2024, 14:18

Šapić na otvaranju Sportskih igara mladih: "Nadam se da će ova manifestacija dobiti karakter dečjih olimpijskih igara"

Sportske igre mladih odskora se održavaju u četiri zemlje regiona, a Beograd još jednom pokazuje da je grad širokog zagrljaja i otvorenog srca. Manifestacija je potvrda da ljudi sa ovih prostora mogu zajedno da sarađuju, da se druže, rastu, takmiče, rekao je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić na svečanom otvaranju 11. sezone Sportskih igara mladih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šapić obišao renoviranu pijacu „Stari Merkator”: Evropski izgled pijace sa garažom od 50 parking-mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2024

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas potpuno rekonstruisanu pijacu „Stari Merkator” u okviru koje je izgrađena garaža sa 50 parking-mesta koju će od sutra moći da koriste posetioci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.