Pomračenje - Najgorih 45 minuta Real Madrida - Vreme je za Luku! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 19:26

Pomračenje - Najgorih 45 minuta Real Madrida - Vreme je za Luku! (video)

Šta se dešava sa Madriđanima???

Real Madrid je ugostio Kadiz, a malo je reći da je Zidanov tim neprepoznatljiv posle prvih 45 minuta, nakon kojih gosti vode SAMO 1:0.

Kadiz je u prvih 15 minuta imao četiri prilike, propisno se ispromašivao zaboravljeni Alvaro Negredo, koji je imao dve šanse.

Tibo Kurtoa je ponovo morao da spašava Madriđane, ali ništa nije mogao u 16. minutu kada je Negredo maestralno spustio loptu glavom, a Entoni Lozano bocnuo pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kurote za 0:1.

Isti igrač je imao ogromnu šansu da duplira prednost Andalužana, u finišu prvog dela je izašao sam na Kurtou, doduše malo iskosa, ali je Belgijanac ponovo heroj Reala.

Statistika i igra Reala su poražavajuće posle prvih 45 minuta, samo jedan udarac u okvir gola, dok su gosti imali pet iz čak osam prilika pred golom Kurtoe, koji je imao neverovatne četiri odbrane.

U samom finišu prvog dela, Kurtao je od heroja umalo postao tragičar, pošto je loše reagovao i ostavio loptu Lozanu, ali se ovaj spetljao i nije pogodio iz izgledne pozicije.

Nije što je naš, ali sada je pravi trenutak da Luka Jović uđe i razdrma tim, Realu je hitno potreban pogodak.

Real je večeras neprepoznatljiv, ima još 45 minuta, ne zna se da li su gori defanzivci ili napadači, i navijači Madriđana i brojni novinari po mrežama komentarišu da je ovo još i dobar rezultat...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.