NOVI ODGOVOR TERZIĆU: Neverovatno je da se neko sa tolikim iskustvom valja u sopstvenom BLATU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ODGOVOR TERZIĆU: Neverovatno je da se neko sa tolikim iskustvom valja u sopstvenom BLATU (FOTO)

Funkcioner Zvezde prethodno izneo ozbiljne optužbe.

Posle optužbi generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića na račun predsdednika Fudbalskog saveza Srbije, Slaviše Kokeze oglasio se i FS Regiona Zapadne Srbije. Saopštenje dostavljeno medijima prenosimo u celini.

- Posle novog, sramnog napada na Fudbalski savez Srbije i njegove organe, čoveka koji se krije iza imena Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, želimo istom da saopštimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je izabrao pogrešan put. Potpuno je neprimereno da posle svakog neuspeha, u ovom slučaju potpunog kraha na terenu, ovaj pojedinac optužuje FSS za svoje neznanje i evidentno lošu kadrovsku politiku koja je za rezultat dala jednu veoma neuspešnu sezonu.

U istoriji velikih klubova, nezabeležen je način na koji Zvezdan Terzić komunicira sa javnošću, pozivajući ispred kluba na linč, a sve zbog svojih propusta i skrivenih radnji koje su Crvenu zvedu doveli u situaciju da klub ne bude na nivou koji su stvarale generacije velikih igrača i rukovodilaca. Neverovatno je da neko sa višedecenijskim iskustvom u fudbalu padne toliko nisko i valja se u sopstvenom blatu, zahtevajući da na čelo fudbalske organizacije dođe čovek isključivo po njegovom izboru, a ne srpskog fudbala. Gotovo je tužno da čovek protiv koga se vodi proces zbog malverzacija u srpskom fudbalu, svojim primitivnim istupima protiv Saveza, klubova i pojedinaca, fudbalu, Milorada Mažića i njegov tim.

I umesto da prihvati odgovornost za novi krah i preranu eliminaciju na međunarodnoj sceni, pogleda istini u oči i sasluša šta o njegovom bitisanju u Crvenoj zvezdi misle iskreni navijači, on neuspešno pokušava da krivce pronađe tamo gde ih nema. FS Regiona Zapadne Srbije i sada daje punu podršku predsedniku Slaviši Kokezi i svim organima FSS u nameri da istraju u borbi protiv svih nepravilnosti u našem fudbalu, među kojima spadaju i pozivi na linč od strane Zvezdana Terzića na legalno izabrane institucije FSS i predsednika Slavišu Kokezu - navedeno je u saopštenju koje je potpisao predsednik FSRZS Branko Stojaković. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.