Lebron i Kajri neverovatni, Klivlend sačuvao nadu!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2016, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron i Kajri neverovatni, Klivlend sačuvao nadu!

Nikada u istoriji dvojica saigrača nisu odigrali takve partije u finalu, u istom meču. Serija se vraća u Ohajo!

Neverovatna partija Lebrona i Kajrija. Džejms i Irving su uradili nešto što pre njih niko nije u finalima, postigli su po 41 poen i održali Klivlend u igri.

Teško je naći reči za ono što su napravila dvojica "Konjanika". Oni su kad se saberu i ostali elementi igre učestvovali u 98 od 112 poena Klivlenda.

Lebron je na zvižduke i uvrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Orakl Arene" odgovorio ne samo 41 poenom, imao je neverovatnih 16 skokova i 7 asistencija.

Prvi put u istoriji dva saigrača su u finalu postigla 40+ poena, serija se vraća u Ohajo, prvu meč loptu za odbranu titule Voriorsi su propustili.

Klej Tompson je brojao do 37, Kari dodao 25 poena, ali u nastavku je Klivlend komandovao. Naime, rezultat je bio izjednačen, no u trećoj četvrtini je domaćin promašio 14 od 20 šuteva, dobra odbrana Kavsa im je dozvolila da se odlepe i privedu meč kraju bez problema.

Jasno, Golden Stejtu je nedostajao Drajmond Grin, on se posle suspenzije vraća u četvrtak za meč u Ohaju gde će Klivlend pred svojim navijačima probati da izbori majstoricu u Kaliforniji.

Ovo je tek četvrti poraz Golden Stejta kod kuće računajući i regularnu sezonu, i dalje imaju mnogo veće šanse, ali i rival ima pravo na nadu.

Golden Stejt - Klivlend 97:112 (3:2)

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.