Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2016, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Igraće se još, Džejms i Irving rasturili Voriorse

Finalna serija NBA lige bliži se dramatičnom završetku. Igrači Golden stejta nisu isoristili prvu meč loptu, pošto su na svom parketu izgubili od Klivlend Kavalirsa sa 112:97 i sada je rezultat 3-2 za zvaničnog šampiona.

Neverovatno veče imali su LeBron Džejms i Kajri Irving, koji su ubacili po 41 poen, što je prvi put u istoriji da dva igrača iz istog tima postignu više od 40 poena na meču.
Džejms je šutirao 16/30 iz igre, imao 16 skokova i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sedam asistencija, što je prvi takav učinak u istoriji plej-ofa, uz to je imao i po tri ukradene lopte i blokade.
Irving je uz gotovo perfektan šut iz igre 17/24) imao i šest asistencija. Dvocifren učinak imao je još samo Džej Ar Smit sa 10 poena.
(Izvor:youtube/Scally SportTV)
Kod domaćeg tima najefikasniji je bio Tompson sa 37 poena, dok je Kari dodao 25, uz sedam skokova.
Andre Igudala je solidno odmenio Drejmonda Grina u startnoj postavi sa 15 poena i 11 skokova, ali se osećao izostanak sjajnog krilnog igrača koji je bio suspendovan zbog udaranja Džejmsa u četvrtoj utakmici.
Serija se sada vraća u Klivlend, Kavalirsi će biti domaćini šestog meča u petak.
The post NBA: Igraće se još, Džejms i Irving rasturili Voriorse appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lebron i Kajri neverovatni, Klivlend sačuvao nadu!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2016

Nikada u istoriji dvojica saigrača nisu odigrali takve partije u finalu, u istom meču. Serija se vraća u Ohajo!..Neverovatna partija Lebrona i Kajrija. Džejms i Irving su uradili nešto što pre njih niko nije u finalima, postigli su po 41 poen i održali Klivlend u igri...Teško je naći reči za...

Nastavak na Sportske.net...

Kari, sedi dole!

Izvor: Mondo, 14.Jun.2016

Finalna serija NBA lige ulazi u dramatičnu završnicu! Peta utakmica završena je pobedom Klivlenda rezultatom 112-97, a fantastični Lebron Džejms i Kajri Irving upisali su po 41 poen.

Nastavak na Mondo...

KAJRI HIT FINALA: Čega se uplašio sjajni plej? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2016

Pred izvođenje jedne lopte, Kajri Irving propisno je nasmejao sve koji su u tom trenutnu pratili ono što radi.. Dva i po minuta pre kraja prvog poluvremena, a pri vođstvu Golden Stejta 55:54, Irving se spremao da ubaci loptu u igru kada je Klej Tompson krenuo ka njemu.. Da li ga Irving nije video...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.