VIDEO: Lav hteo da baci pet - Lebron poludeo!

Izvor: Mondo, 14.Jun.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Lav hteo da "baci pet" - Lebron poludeo!

Klivlend je u noći između ponedeljka i utorka slavio protiv Golden Stejta i finalnu seriju vratio u Ohaju, a meč je obeležio zanimljiv "incident" u kome su učestvovali Lebron Džejms i Kevin Lav.

Foto: YouTube/Printscreen

Bizarna situacija na utakmici Golden Stejt - Klivlend!

Kavsi su uspeli da slave u Oklendu rezultatom 112:97 (61:61) i tako smanje rezultat u seriji na 3:2 za Voriorse, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa će pred svojim navijačima za tri dana imati šansu da izjednače u finalu.

Blistali su Kajri Irving i Lebron Džejms sa po 41 postignutim poenom, ali nije sve bilo idealno za Klivlend.

Pre nego što su ova dvojica košarkaša "upalila mlazni pogon" u drugom poluvremenu, Klivlend se i te kako mučio. Prvu četvrtinu su dobili Voriorsi (19:13), a nervoza je bila prisutna kod svakog košarkaša na parketu.

Kevin Lav, koji je tek izašao iz povrede, naročito je iznervirao Lebrona.

Džejms je postigao poene i krenuo ka klupi, ali kada je Kevin Lav podigao ruku da "baci pet" saigraču i čestita mu na urađenom poslu, Lebron se iznervirao i počeo da viče na njega.

Upravo je na insistiranje Džejmsa u Klivlend i stigao Kevin Lav, ali se nije najbolje uklopio, pa mnogi spekulišu da bi tokom leta krilni centar mogao da promeni sredinu.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.