Konačno, Stanković posle remija dočekao i dobre vesti pred novi evropski okršaj!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 15:13

Konačno, Stanković posle remija dočekao i dobre vesti pred novi evropski okršaj!

Sada je raspoloženje mnogo bolje.

Posle neočekivanog remija protiv Javora na domaćem terenu, Dejanu Stankoviću konačno stiže i dobra vest.

Crvena zvezda obavestila je javnost da je prvotimac Gelor Kanga dobio negativan nalaz na korona virus i da se vratio treninzima sa ekipom.

Gabonac je dobio negativan nalaz testa na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << korona virus što znači da se Zvezdina "osmica" vraća u trenažni proces, kao i da Dejan Stanković sada ima kompletan tim.

Iz kluba su istakli da i dalje pomno prati stanje i svakodnevno komunicira sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji.

Zvezda vrši testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih.

❗Sjajna vest - ozdravio i Gelor Kanga❗

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš prvotimac Gelor Kanga dobio negativan nalaz na korona virus i da se vratio treninzima sa ekipom.

🔴⚪️#fkczhttps://t.co/otjuEp91cn

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 26, 2020

"Crveno-bele" u četvrtak očekuje okršaj u 2. kolu grupne faze Lige Evrope protiv ekipe Slovana iz Libereca na stadionu "Rajko Mitić", a poretpostavlja se da će Kanga biti u konkurenciji za sastav šampiona Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SJAJNE VESTI ZA CRVENO-BELE: Ozdravio i Gelor Kanga!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2020

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je Gelor Kanga dobio negativan nalaz na korona virus i da se vratio treninzima sa ekipom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.