Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 14:54

Svi na Liberec: Kanga ozdravio!

Gabonac dobio negativan test na virus korona

Crvena zvezda je remizirala protiv Javora i pokvarila utisak o dosadašnjim rezultatima od početka sezonwe. Međutim, Dejana Stankovića je 12 sati posle kiksa u Superligi dočekala lepa vest.

Vezista i najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku Gelor Kanga dobio je negativan PCR test. Gabonac se zarazio tokom reprezentativne pauze, kada je u Portugaliji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << branio boje nacionalnog tima.

Po povratku u Beograd ustanovljeno je da je zaražen virusom korona, pa je morao da propusti večiti derbi, kao i gostovanje Hofenhajmu. Sjajni vezista uradio je novi test u četvrtak, ali je ovog ponedeljka dobio toliko željeni negativan nalaz.

On bi već danas trebalo da se vrati u trenažni proces, i bude u konkurenciji za duel protiv Libereca. Istina, Kanga je skoro dve sedmice proveo u kućnoj izloaciji.

Pozitivna vest za naš klub prvog radnog dana u nedelji. Gelor Kanga je dobio negativan nalaz testa na korona virus i to znači da se Zvezdina osmica vraća u trenažni proces, kao i da Dejan Stanković sada ima kompletan tim. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji. Naš klub vrši testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih”, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kanga ozdravio – spreman je za Liberec

Izvor: B92, 26.Okt.2020

Vezista Crvene zvezde Gelor Kanga vratio se treninzima sa ekipom...Gabonac je dobio negativan test na koronavirus i vratio se treninzima...Kanga je propustio "večiti" derbi i meč sa Hofenhajm, a sada će biti spreman za Liberec..."Pozitivna vest za naš klub prvog radnog dana u nedelji. Gelor Kanga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.