Komšije u panici: Četnici slavili pobedu protiv Hrvatske (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije u panici: "Četnici" slavili pobedu protiv Hrvatske (VIDEO)

Pobeda Srbije protiv Hrvatske u četvrtfinalu Olimpijskih igara izgleda nije teško pala samo Hrvatima već pate i u Federaciji Bosna i Hercegovina.

Naime, na bosanskom poratalu sport.ba pojavio se snimak pod nazivom “Četnici slave pobjedu”, na kom se vidi nekoliko ljudi sa srpskim zastavama u ranim jutranjim satima u centru Beograda, dok se iz automobila čuju pesme koje veličaju Ravnogorski pokret.

Četnici, partizani, neopredeljeni ili neki četvrti svi smo slavili i sa ove i sa one strane Drine, a Federaciji preporučujemo da broji svoje medalje. Neće im biti teško jer dva puta ništa je opet NIŠTA.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.