Kolike su šanse da se Kylian Mbappe ovog leta pridruži Real Madridu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 10:49

Kolike su šanse da se Kylian Mbappe ovog leta pridruži Real Madridu?

Predsednik La Lige Javijer Tebas veruje da su šanse da se Kylian Mbappe ovog leta pridruži Real Madridu čak 99%. Kako tvrdi Tebas, neće biti potrebe za prodajom drugih igrača. “Beli” mogu da naprave mesta za zvezdu PSŽ-a bez problema.

Kako navode NajboljeKladionice, kladionice imaju sličan stav i daju 95 odsto šanse za Mbapeov transfer u Real Madrid. Takođe, izdvajaju i Real kao favorita u La Ligi, sa čak 98% šanse da osvoji trofej.

Kako je Le Parizijen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavio ranije ove godine, zvezda francuskog fudbala će se pridružiti najvećem španskom klubu sledeće sezone. Optimizam vlada u Madridu, i sprema se najveći ugovor za kapitena Francuske, a o njemu se pregovara iza zatvorenih vrata. PSŽ više nema nikakvu dilemu da će ih Mbappe napustiti.

Mbappe je navodno već potpisao ugovor uoči svog dugo razmatranog potencijalnog prelaska na Santjago Bernabeu ovog ljeta. I predsednik La Lige, Javier Tebas je sada to naizgled potvrdio, jer veruje da postoji "99 odsto šanse" da zvezda Pari Sen Žermena konačno pređe u špansku prestonicu, i ne očekuje da će Real morati da prodaje igrače da bi finansirao posao.

Tebas je rekao:

„Znajući da napušta PSŽ, postoji 99% šanse da Mbappe potpiše za Real Madrid. Ali ne znam da li je već potpisao. To je sjajna vest za Real Madrid i španski fudbal. Mbape je jedan od najboljih igrača na svetu. Po mom mišljenju, Bellingham, Haaland i Mbappe su tri najdominantnija igrača na planeti, a dvojica su u Real Madridu.

Dodao je:

„U ovom trenutku, njihovi finansijski rezultati su veoma dobri i mogu da potroše mnogo više nego što to trenutno čine. Madrid je bio veoma oprezan finansijski, pripremio se za potpisivanje Mbapea... Ne moram nikoga da proda da bi sebi dozvolio da potpiše sa Mbapeom."

Da se podsetimo, franscuski PSŽ je i pretprošlog leta bio na korak da se rastane s Mbapeom. Ipak, dobio je ugovor od oko 80 miliona evra godišnje koji ističe 31. juna ove godine. Tada će Francuz opet biti slobodan agent, i sada je već izvesno u koji evropski klub će da pređe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.