Kolarova provocirali albanskom zastavom u Njukaslu, policija najavila istragu!

Izvor: Blic, 15.Dec.2012, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarova provocirali albanskom zastavom u Njukaslu, policija najavila istragu!

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov bio je iznerviran što se albanska zastava našla na tribinama Sent Džejms parka na meču između Njukasla i Sitija, pa je tražio da se skloni.

Prema pisanju "Dejli Mejla" Kolarov se verbalno sukobio sa dvojicom momaka u Njukaslu koji su ga provocirali albanskom zastavom tokom zagrevanja, pa bilo je vređanja i na rasnoj osnovi.

Ceo incident je završen bez nekih većih posledica, a Siti je slavio sa 3:1, međutim, srpski reprezetnativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je prvo ušao sa klupe u prvom delu, a onda ga je Manćini izveo u nastavku i na teren poslao Džeka.

To je dokaz da levi bek "orlova" očigledno nije bio dovoljno fokusiran na zbivanja na terenu Sent Džejms parka, dok je policija najavila da će ispitati ceo slučaj.

"Dobili smo izveštaj da je bilo vređanja na rasnoj osnovi tokom utakmice na Sent Džejms parku. Takve stvari shvatamo vrlo ozbiljno, zato ćemo otvoriti istragu", navodi se u saopštenju policije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kolarova vređali i provocirali albanskom zastavom, policija najavila istragu!

Izvor: Blic, 15.Dec.2012

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov provociran je albanskom zastavom sa tribina stadiona Sent Džejms park na meču između Njukasla i Sitija (1:3), a policija je najavila da će ispitati ceo incident...Prema pisanju "Dejli Mejla" Kolarov se verbalno sukobio sa dvojicom momaka u Njukaslu koji su ga provocirali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.