Kolaković: Čeka nas pakao u novoj grupi, protiv Italijana smo uvek dobri

Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2014, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković: Čeka nas pakao u novoj grupi, protiv Italijana smo uvek dobri

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je u utorak da njegovu ekipu „čeka pakao“ u novoj grupi na Svetskom prvenstvu u Poljskoj.

Odbojkaši Srbije plasirali su se u drugu fazu Svetskog prvenstva u Poljskoj i igraće u novoformiranoj Grupi E sa domaćinom takmičenja, Fancuskom, Iranom, SAD, Argentinom, Italijom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Australijom.
Srbija sutra od 16.40 u Lođu igra protiv Italije.
- Ohrabrujuće za nas je to da protiv Italije uvek igramo dobro na velikim takmičenjima. Videćemo za koliko će to biti dovoljno. Nadam se da će biti bolje nego protiv Poljske i Australije. Očekujem težak meč, čeka nas pakao ove grupe, pošto su ekipe sa kojima smo se ukrstili znatno kvalitetnije od nas, rekao je Kolaković.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

POGIBIJA SLOVENACA: Džejms Harden baca ‘no look’ ali-up Faridu (VIDEO)


Varežao o ambicijama Brazila na SP


DISLEKSIJA JE NEIZLEČIVA U MANČESTERU: Novi igrač Junajteda je FLAKAO





Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DRUGA FAZA ODBOJKAŠA: Neka bude pad Italije

Izvor: Kurir, 10.Sep.2014, 08:18

Srpski odbojkaši počinju drugu fazu Svetskog prvenstva protiv poznatog rivala..Odbojkaška reprezentacija Srbije danas protiv Italije (16.30, RTS) nastavlja učešće na Svetskom prvenstvu u novoformiranoj grupi. Izabranici Igora Kolakovića put ka borbi za medalju počinju sa trećeg mesta, poslednjeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.