Kad Lazić uhapsi: Ovo se Spanulisu prvi put desilo posle 242 utakmice u Evroligi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Lazić uhapsi: Ovo se Spanulisu prvi put desilo posle 242 utakmice u Evroligi! (VIDEO)

Košarkaš Olimpijakosa Vasilis Spanulis ostao je bez košgeterskog učinka u poslednjem kolu Evrolige, što mu se prvi put u karijeri dogodilo u renomiranom takmičenju!

Maestralno je svoj posao obavio Branko Lazić, uz veliku podršku Nemanje Dangubića i ostalih saigrača koji su preuzimali, legendarni as nije imao prilike za otvorene šuteve, za dva nije ni pokušavao, tri puta je promašio trojke, nije imao ni priliku da ode na liniju slobodnih bacanja, tokom 16.24 minuta provedenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na parketu.



Kuriozitet je da se ovo dogodilo posle 242 utakmice na kojima je Spanulis imao makar jedan poen, a poslednji put mu se ovo na međunarodnoj sceni dogodilo u Evrokupu davne 2003. godine u novembru, kada je u dresu Marusija dočekao Nimburk.

1st time after 243 @EuroLeague games Spanoulis went scoreless! Last time didn't score at Euro Cup game was Nov.11,2003 (Marousi-Nymburk) pic.twitter.com/x4KiZ8cfUC

— Yannis Psarakis (@YPsar) March 22, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Vasilis prvi put posle 14 godina nije postigao koš u Evroligi

Izvor: Press, 23.Mar.2017

Poslednji put kada je Bili završio meč bez postignutog poena u Evroligi je bilo još 2003. godine kada je nosio dres Marusija. . foto: novosti.rs. Uspela je Crvena zvezda sinoć da zaustavi Vasilisa Spanulisa. Za 16 minuta...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.