KVALIFIKACIJE VN NEMAČKE: Luisu pol pozicija, katastrofa Ferarija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE VN NEMAČKE: Luisu pol pozicija, katastrofa Ferarija (FOTO)

Sebastijan Fetel startovaće sa poslednjeg mesta.

Vozač Mercedesa Luis Hamilton startovaće sa pol pozicije na Velikoj nagradi Nemačke koja se sutra od 15.10 vozi na stazi Hokenhajm, pošto je bio najbrži u današnjim kvalifikacijama. Britanac je krug odvezao za 1:11,767 minuta, tri desetinke brže od drugoplasiranog Maksa Ferštapena u Red Bulu, dok će sa treće pozicije krenuti drugi vozač Mercedes Valteri Botas.

Pjer Gasli u Red Bulu krenuće sa četvrte pozicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred Kimija Raikonena i Romana Grožana, dok su Karlos Sainc i Serhio Perez na pozicijama sedam i osam.

BREAKING: @LewisHamilton takes pole for Sunday's German Grand Prix ahead of Max Verstappen and Valtteri Bottas#F1 #GermanGP 🇩🇪 pic.twitter.com/mdnaqBVK8i

— Formula 1 (@F1) July 27, 2019

Katastrofalne kvalifikacije u Nemačkoj imao je Ferari. Šarl Lekler imao je problema sa bolidom pa nije nedovezao nijedan krug u kvalifikacijama i startovaće sa 10. pozicija, a u još goroj situaciji našao se Sebastijan Fetel. Nemac na domaćem terenu nije ni učestvovao u kvalifikacijama pošto je kao i njegov klupski kolega imao problema sa bolidom, pa će krenuti sa poslednje, 20. pozicije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleksandra Matić,supruga srpskog reprezentativca Nemanje Matića

Hi🙋‍♀️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Oct 3, 2018 at 1:17pm PDT

#united4unicef #withmylove ❤️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 16, 2017 at 10:11am PST

🙋😻🌸😊👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 25, 2015 at 8:26am PST

🍀

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on May 19, 2019 at 7:36am PDT

✌🏼️👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Aug 15, 2016 at 3:07pm PDT
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.