Juve naleteo na minu, nova nada za Napoli! Slavi ljubimac grobara!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve naleteo na ''minu'', nova nada za Napoli! Slavi ljubimac ''grobara''!

Branilac titule prekinuo seriju pobeda u Seriji A. Napoli u nedelju ima priliku da se približi na ''minus dva''.

Iznenađenje večeri priredila je ekipa SPAL-a, koja je večeras pred svojim navijačima u Ferari osvojila veliki bod protiv aktuelnog šampiona i vodeće ekipe na tabeli - Juventusa.

Ovaj duel završen je bez golova, 0:0, pa sada Juventus ima pet bodova više od drugoplasiranog Napolija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali Napolitanci sutra imaju sjajnu priliku da se eventualnom pobedom nad Đenovom ponovo uključe u ravnopravnu borbu za titulu.

Dugo je Juve na ovoj utakmici delovao rezervisano, a tek u finišu prvog poluvremena, Dibala je iznudio slobodan udarac koji je potom i izveo, ali nije bio dovoljno precizan.

Dibala je i početkom drugog poluvremena imao jedan dobar pokušaj, lopta je opet prohujala pored stative.

Kako je meč odmicao, Juve je pokušavao da izvrši sve snažniji pritisak pred golom rivala, ali su se domaći dobro branili i pokušavali da iz kontri ugroze gol Bufona.

Dodatni razlog za zabrinutost u Juventusu pojavio se na ulasku u finiš meča, kada se Kjelini požalio na povredu, zamenio ga je Barzalji, a u tim trenucima je na suprotnoj strani priliku da zaigra dobio bivši vezista Partizana Everton Luiz.

I samo par minuta pošto je ušao u igru, Everton je zaradio žuti karton, posle jednog oštrijeg starta nad Barzaljijem.

U poslednjih nekoliko minuta domaćin je bio potpuno potisnut u i oko svog šesnaesterca, a novu priliku za Juve propustio je Aleks Sandro u 88. minutu, kada je njegov udarac iskosa sa leve strane zaustavio čuvar mreže SPAL-a.

Imali su gosti i još pet minuta u nadoknadi vremena, ali se SPAL odbranio i osvojio bod koji je za njih veliki kao pobeda.

-

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stara dama razbila krčag u Ferari - na vidiku drama u šampionskoj trci!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Mar.2018

Stara dama režira dramu u trci za titulu u Seriji A. Svi su očekivali posle uspeha u osmini finala Lige šampiona i povratka na čelo tabele u šampionatu, da Juventus dobru formu potvrdi trijumfom u Ferari nad Spalom, ali to se nije desilo. Naprotiv, Stara dama odigrala je bez golova protiv davljenika...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.