Hilkenberg najbrži na Katalunji

Izvor: B92, 22.Feb.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilkenberg najbrži na "Katalunji"

Vozač Fors Indije Niko Hilkenberg ostvario je najbolje vreme drugog dana predsezonskih testiranja Formule 1 na stazi "Katalunja".

Hilkenberg je za 40 stotinki nadmašio Serhija Peresa u bolidu Zaubera, dok je aktuelni šampion Sebastijan Fetel bio treći, sa skoro tri desetinke zaostatka.

Iza su sledili dvostruki svetski šampion Fernando Alonso u Ferariju i vozač ekipe Toro Roso Danijel Rikardo.

Najviše krugova na stazi u sredu je izvozao vozač Meklarena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Luis Hamilton, čak 121, a Britanac je imao šesto vreme, sa više od sekunde zaostatka u odnosu na Hilkenberga.

Testiranja u Barseloni se nastavljaju u četvrtak, a završavaju dan kasnije.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 startuje trkom za Veliku nagradu Australije 18. marta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fetel pobeđuje i na testiranjima...

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2012

Drugog dana testiranja u Barseloni, aktuelni šampion Sebastijan Fetel ostvario najbolji rezultat i najavio još jednu uspešnu sezonu u šampionatu Formule 1.

Nastavak na Sportske.net...

Drugi dan testiranja F1 bolida na stazi u Barseloni doneo nova uzbuđenja

Izvor: Moto.rs, 23.Feb.2012, 08:17

Sergio Perez iz Sauber-a je imao još jedno dobro popodne pa je u drugom delu drugog dana testiranja zabeležio drugo najbolje vreme. On je odvozio ukupno 85 krugova. Ono što je međutim mnoge impresioniralo je što je Red Bull Racing odvezao simulaciju cele trke pa je tako Sebastian Vettel odvezao...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.